неделя, 18 септември 2016 г.

ЕЛАТЕ НИ ОСВОБОДЕТЕ ПАК, БРАТУШКИ ОТ КОЙТО И ДА Е КОНТИНЕНТ…

демокрация на палачитеИма две сериозни възможности, предвидени в Закона, даващи законно основание да биеш, крадеш, изнасилваш и убиваш в България:
     1.       Да си циганин.
     2.       Да си полицай.
В първия случай те пази БХК, Полиция, Съд, Прокуратура, Парламент, Правителство, Европейски директиви, Меркел, Оланд и Обама.
Във вторият случай те пазят ГЕРБ, БСП, ДПС, РБ и Патриотичен фронт.
И за всички пазени има само една съществуваща опасност - хем и тях да ги набият, хем после и да ги … ОБЛАГОРОДЯТ.
Преди няколко години, батковците на тези, които днес УЖ ПАЗЯТ, но винаги са готови да бият, скрити зад каски и щитове, изкарват водни оръдия, бяха в Гълъбово. Нещо миньорите и енергетиците се бяха поядосали, блокирали път, викаха срещу Цар и Бог. Абе, въобще не слушаха лошите миньорите.
И пак тогава, както и днес, срещу тях се наредиха жандармеристи и полицаи, с нареждане да охладят миньорските страсти. А охлаждането според Властта се извършва по един начин. С РЕПРЕСИИ. Особено, ако си българин.
Пустите му миньори обаче, да вземат да ударят по една ракия няколко пъти и като се развъртяха, да видиш после как се събират по асфалта къде каска, къде щит, къде палка. А гордите иначе жандармеристи и полицаи, ги събираха из нивите около Гълъбово, където се криеха. Наложи се лично Бойко Борисов да ходи и да ги убеждава, че всичко е свършило и няма страшно. Че току виж, щяхме да останем без жандармерия. Всичко що му плащат да защитава Властта,  се бе изпокрило из ниви и градини.
Завчера пак имаше протест. Срещу новата напаст, която налита откъм юг. Не видях някой от Властта. Бойко го нямаше. Нито Цецо. Да не говорим за Радан, Местан, Доган и другите. Притеснени ли бяха, какво ли… Видях само гневни хора, още по-гневни на хората полицаи и хилещи се в далечината мигранти, сигурни в своята неприкосновеност и спокойни, че родната полиция ги пази.
В името на ТОЛЕРАНТНОСТТА. Европейската.
И правилно пазят полицаите, днес с водни, утре може и с реални оръдия. Защото вече не циганите не може се разчита. Много безнаказани е почувстваха и ето, отглеждаме си нов електорат. От Ирак, Афганистан, Сирия, Буркина Фасо. Те са бъдещето, което ще гласува отново, за да може днешната власт, да стане и утрешна. И заради това ще ги пази  Жандармерията, че иначе лошите българи си разрешават да притесняват „електората“ Без значение в какъв цвят ще гласува скоро -  дали е жълт, червен, син или зелен.
ЗАЩОТО, В БЪЛГАРИЯ ВЛАСТТА ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ ИМА САМО ЕДИН ЦВЯТ– КАФЯВОТО.
И колкото и да ни убеждават в демократични ценности и идеали, това което ВЛАСТТА ни предлага е ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ.
НЕ ИСКАМ ВЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ. НЕ ИСКАМ И ДЕМОКРАЦИЯ. И БЕЗ ТОВА ВСИЧКИ ДНЕШНИ ДЕМОКРАТИ СА ЗАВЪРШИЛИ КОЙ В МОСКВА, КОЙ В ЛЕНИНГРАД, А ДНЕС ОБРЪЩАТ ДОЛНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА КЪМ БРЮКСЕЛ И ВАШИНГТОН.
Кой знае, дали както е тръгнало, дали няма да се преквалифицирам от Английски възпитаник в Русофил и Путинист. Модерно е последните 72 години. И явно печелившо.
И без това, децата на тези, които преди 30 години биеха и вкарваха по затворите ако си против Съветския Съюз, днес бият и съдят, ако си против Европейския такъв…
АБЕ ВЪОБЩЕ, КАКВО ДА ЧАКАШ ОТ ДЪРЖАВА, В КОЯТО ДЕЦАТА НА ПАЛАЧИТЕ, ДНЕС УПРАВЛЯВАТ ВНУЦИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ ИМ…
Като гледам, май пак започваме да чакаме да дойдат братушките и да ни освободят. От нас самите и от обучените от тях протежета, днес радетели на Демокрацията.

ЧЕ ТЯ, ДЕМОКРАЦИЯТА, АКО БЕШЕ ДОБРА ФОРМА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ, ПРИРОДАТА ЩЕШЕ ДА Я ИЗБЕРЕ ПРЕДИ 700 МЛН ГОДИНИ…

Няма коментари:

Публикуване на коментар