понеделник, 5 декември 2016 г.

МЪДРОСТИ ОТ ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ...

УМНИТЕ МИСЛИ ИДВАТ НАЙ-ЧЕСТО В МОМЕНТИ НА УСАМОТЕНИЕ...
1. Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“. 2. Ако смятате, че никотинът не влияе на гласните струни на жените, пробвайте да изтръскате пепелта от цигарата на килима. 3. Да ви помогна ли или да не ви преча? 4. Комарите са много по-хуманни от някои жени – когато комар ти пие кръвчицата, той поне престава да бръмчи. 5. Има три начина да се направи нещо – направи го сам, наеми някой или забрани на децата си да го направят. 6. Извинявайте, че говоря, докато Вие прекъсвате. 7. Мързелът е подсъзнателна мъдрост. 8. Жените, също като децата, обичат да казват „не“. Мъжете, също като децата, го приемат „на сериозно”.
9. Най-добрият начин да накарате съпругата си да разкрие пълният капацитет на гласа си е, да избършете члена си след полов акт в пердето на спалнята.

/С благодарности към мислителите във Фейсбук/

1 коментар:

  1. Здравейте, дами и господа,
    Позволете ми да ви представя една възможност в края на годината в красота и радост. Безпокоите ли се за края на годината празници, искате да прекарате един незабравим и незабравима Коледа. Ви даде възможност за бърза и надеждна заем за кратко време. Не се колебайте, един адрес за контакт за допълнителна информация.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Благодарим ви за доверието.

    ОтговорИзтриване