сряда, 11 януари 2017 г.

БАЛОНЪТ "ХИТРИНО", ТАКА УДОБЕН ЗА ПОЛИТИЦИТЕ Е НА ПЪТ ДА СЕ ПУКНЕ

Днес следобед в София бе докаран ЛОКОМОТИВЪТ, участвал от Първо лице в катастрофата в Хитрино. И "ОСНОВНО ДОКАЗАТЕЛСТВО", според безброй "Експерти", Управници, Журналисти за "ПРЕСТЪПНАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ" на Машиниста, довела до трагедията. Запечатан, за да не влизат вътре разни "проверяващи", придружен от Следователи, теглен като вагон от друг локомотив, за да не се увредят данните от компютъра. Както се полага по Закон. 
Според източници от Прокуратурата, Локомотивът ще бъде вкаран в хале, където ще се направи ПЪЛНА ПРОВЕРКА на Компютъра му за скоростта, с която се е движил по време на "СКЪСВАНЕТО" на влака. Придружават го и 20 тома документация, която е събрана до момента. 
Какво означава това за хората, които имат малко опит както в Железниците, така и в Правораздаването. 
1. Има голяма вероятност, налаганата теза за "БЕЗОТГОВОРНИЯ МАШИНИСТ", който вместо да си спазва Разписанието, карал като Пилот от Формула 1, да се окаже изсмукана от пръстите и за ПЪРВИ ПЪТ в Историята на Железниците след 1960 години, Машинистите да не са виновни, когато Държавата е била безотговорна
2. Може вездесъщият НЮТОН с неговите Закони, най-после да е успял да се свърже с някой отговорен кадър в Прокуратурата и да вдигне скандал, че признаваните от всички по Земята и Вселената Закони, дали му самочувствието да се нарича БАЩА НА ФИЗИКАТА, се загърбват безпардонно от Политици, Експертите на Политиците, Журналистите на Политиците и всички останали, свързани с Властта и Политиците. Иначе Прокуратурата ще трябва да признае, че Хитрино е единственото място в познатата. дори и непозната Вселена, където Физиката е от ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ. 
3. В 20-те Тома материали по разследването може да се окаже, че има документи от проверки, които за разкрили, че при оглед на стрелките, стрелка No 5 е била незаключена. За тези, които не са длъжни да знаят, незаключената стрелка може да е причина както за скъсване на Влака, така и за последвалото "РАЗПОРВАНЕ" на цистерната, причинила взрива. При незаключена стрелка, 3 см са достатъчни "ЕЗИКЪТ" на стрелка Nо 5, да дерайлира влаковата композиция и то при скорост от 40 км - необходимата за отклонение от Главния път, вместо налаганата от Власт, Медии и Прокуратура информация за самоубийствената скорост от над 71 км/ч. 
Както посочих и в предишните си материали, САМО ЕДНА СТРЕЛКА, МОЖЕ ДА НАКАРА ЗАКОНЪТ НА НЮТОН ДА СЕ ОБЪРКА И ДА ПРОПУСНЕ ДВА ЛОКОМОТИВА И 4 ВАГОНА, ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ ДА РАБОТИ И ДА ДЕРАЙЛИРА СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО.
4. Ще се окаже вероятно, че запаленото кюмбе на Бабата, няма нищо общо с последвалата експлозия, а изтичането на съдържанието от "РАЗПРАНАТА"/ЗАПОМНЕТЕ "РАЗПРАНАТА ОТДОЛУ"/ цистерна, е формирала аерозолен облак, който е възпламенен от искри от бутнатата контактна мрежа. Още преди месец цитирах специалист по експлозиите, който даде съвет на разследващите, да потърсят някой запознат с "термобаричните взривове". Дали е термобаричен или друг, не знам, не съм специалиста, който е нужен на Прокуратурата, но може да се окаже, че са го намерили.

СИЛНО СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ КАТАСТРОФАТА В КАЛОЯНОВЕЦ, КЪДЕТО БЯХА ЗАЛОЖЕНИ ОБЯСНЕНИЯТА ЗА ЕДНИ 30 МЛН, ПОХАРЧЕНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ЛИНИЯ С ЕВРОПЕЙСКА СИГНАЛИЗАЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ЕВРОПЕЙСКИ СКОРОСТИ, В ХИТРИНО ЩЕ СЕ НАМЕРИ ВИНОВЕН ДАЛИ НЯКОЙ БЕЗХАБЕРЕН МИНИСТЪР, ИЛИ ЗАМ. МИНИСТЪР, А МОЖЕ И ДИРЕКТОР, ЕКСПЕРТ ИЛИ ЗАЩО НЕ, ВСИЧКИ ЗАЕДНО, ВИНОВНИ ЛИНИЯТА ДА Е В ПО-ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ТАКАВА, КАКВАТО НИ Я Е ОСТАВИЛ МИДХАТ ПАША. 
ВСЕ ПАК, В ХИТРИНО ЗАГИНАХА ЦИВИЛНИ, А ИНАЧЕ В КАЛОЯНОВЕЦ, САМО ЕДИН МАШИНИСТ ЗАГИНА.


ОСВЕН НА СЕМЕЙСТВОТО МУ И КОЛЕГИТЕ...

А ТЕ, КОЛЕГИТЕ, СА СВИКНАЛИ ДА ТРЪГВАТ НА РАБОТА, КАТО КЪМ ЕШАФОД...



Няма коментари:

Публикуване на коментар