вторник, 29 ноември 2016 г.

ОБРАЗОВАТЕЛНА ЛЕКЦИЯ ЗА ПИШМАН PR-и

Последните дни след изборите, в пространството се разлетяха какви ли не приказки за Фашистки концентрационни лагери и ГУЛАГ, Комунистически геноцид, Азиатско варварство
И понеже разни, назначени за жълти стотинки PR-и в Нета - кой магазинер, кой шофьор, кой инженер, кой сервитьор, хвърлят призиви – едни за Чамаданите, Вокзали и Сибир, а другите за Сюткейси, Стейшъни и Вашингтон, реших да хвърля малко историческа светлина и за Лагерите, и за Геноцида.
Ако зачетете Старият Завет, ще стигнете до момента, в който е описан първият Геноцид. Самата дума е хибрид, възникнала от гръцкото génos /раса, народ/ и латинската наставка – cide /убивам, убийство/. 
Първият Геноцид в Историята на Човечеството го извършва Господ, надлежно описано в в библейската книга БИТИЕ /Бит. гл. 6-9/. И този геноцид, като първи такъв е толкова ужасен, че дори КОРАНЪТ не пропуска да го спомене /Коран. 29:14/.

След това се заредили Геноцид след Геноцида, мила моя Майно, льо. 
Китайците го ползвали, после римляните, византийците, арабите... Англичаните били особено превързани към него, а Американците направо се влюбили в Геноцида и почнали да плащат по 20 долара на скалп. 
И последвал Гръцки, Арменски, Асирийски, всичките през 20 век, за да дойдем до Голодомор, когато според някой изследователи, жертва на Руснаците станали 10 млн украинци, Холокоста с неговите 6 млн жертви и по-съвременните камбоджански, руандски, сръбски. 
Но, ако трябва да сравняваме Геноцидите, никой не може да се сравни с този, Първият, описан в Библията и Корана, или с Английският в Индиите и Американският срещу Индианците. В сравнение с тях, само Голодомора донякъде се опитва да ги стигне. 
В логиката на така посочените исторически факти, излиза, че е много по-вероятно да станеш жертва на Геноцид спуснат ти от Бог или ако си част от англо-саксонските разбирания за пречка и жизнено пространство. В сравнение с тях, Хитлер и Сталин, са бледи аматьори, но те водят класациите веднага след Бог или Аллах , поради огромното количество свършена работа за кратко време.
Сега малко информация и за КОНЦЕНТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ.
Според исторически документи, за създатели на подобни лагери се посочват Хуан Австрийски и полу-брат му Филип II Испански. За първи път, концентрационни лагери са създадени от тях след Битката при Лепанто /1571г./
След това, Англичаните, пак тези англичани, през 19 в, се включват в пропагандирането на идеята за подобни лагери по време на Бурските войни. Лорд Китченър създава много подобни съоръжения, в които заболяванията и смъртта, според много изследователи умишлено търсени, достигнали такива размери, че Дейвид Лойд Джордж – либерал и по-късно Министър –Председател на Обединеното кралство, обвинява в Парламента Правителството в провеждане на Политика за унищожение на Бурите.
Тук трябва да посочим, че по време на Балканската война, в създаването на подобни лагери е обвинено и Българското царство, а поводът за това е смъртта на 60 000 пленени турски войници след превземането на Одрин. Слава Богу, успели сме да докажем, че става дума за трагични стечения на обстоятелствата, а не умишлено търсен резултат и днес не сме в книгите за подобно варварство.
Разбира се, Хитлер се е опитал да даде своята дан в Историята на Концентрационните лагери, изтребвайки 6 млн евреи, но той е жалък аматьор в опитите си да надскочи гигантският ръст на Сталин и Комунистическата партия в СССР. 
В продължение на близо 26 години, Сталин и палачите му постигат невероятно съвършенство в изтребване на свои и чужди в ГУЛАГ и с пълно право държат палмата на първенството сред масовите убийци.
От изнесените факти до тук, бих си разрешил да препоръчам, подканите за различните да си ходят, кой към Сибир, кой към Алабама, където да бъдат подложени на екстерминация, съгласно пожеланията, които се сипят из Нета от всякакви привърженици на масовите убийства, да намалеят.
Защото Руснаци и Анго-Саксонци са успели да докажат, че са добри Главорези.
Но пък Ние, Българчетата, сме успели да оцелеем при всякакви Палачи. 


И да надживеем Империите им…



1 коментар:

  1. Здравейте, дами и господа,
    Позволете ми да ви представя една възможност в края на годината в красота и радост. Безпокоите ли се за края на годината празници, искате да прекарате един незабравим и незабравима Коледа. Ви даде възможност за бърза и надеждна заем за кратко време. Не се колебайте, един адрес за контакт за допълнителна информация.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Благодарим ви за доверието.

    ОтговорИзтриване