вторник, 18 октомври 2016 г.

КОГАТО ЕВРО-АТЛАНТИЗМЪТ ВЛИЗА ОТКЪМ ДОЛНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА...

Вчера на границата застреляли мигрант. Според една организация, защитаваща всички освен българите, почти дете на 24 години. И дори си носил играчките – ножове, бокс. Били цяла група от афганистанска детска градина, а лошите българи, взели та ги спрели и дори арестували.
Пак вчера, първите 14 деца на мигранти от лагерът в Кале, пристигнаха в Лондон. Охранени деца, в разцвета на своите крехки 20-25 години. Огромни плакати на борците за равни права, основно представители на нежната част от Обществото, продължаващи с опитите да докажат, че и мъжа може да забременее и малка група англичанки, гледали упорито нагоре, докато валяла градушката.

           
/Лондон, 17.10.2016, деца на мигранти от Кале пристигат в Обединеното кралство/

В тази Англия, където водещ коментатор в BBC, прекъсна предаването, в което гостът му посочи факти, че "малки, бели момиченца, за предпочитане слабички и руси", брутално се изнасилват в английските градове, а Полицията прикрива случаите. В паника, Водещият / афро-англичанин/, истерично се разкрещя, че не вярва на подобни глупости и прекъсна предаването, в което бяха изнесени факти, за изнасилването на 13 год. момиче от пакистанци.

Миналата седмица, един немски депутат от „Партията на Зелените“ посъветва германците, ако искат да са спокойни в миграционната криза, да почват да учат арабски. И все повече германци започват да си пожелават, „зелените човечета“ от Крим, да вземат и да скочат до Берлин. Че то, както е тръгнали, днес затворили 3 училища заради мигрантски истъпления, утре ще вземат да затворят цяла Германия… Но за сметка на това, от 30 години, за първи път Германия се хвали с увеличение прираста на раждаемостта. Това, че са се родили 995 ахмедчета, айшета и монсури, срещу само 5 Курт и Вилхелмина, не е проблем. Важно е, Меркел да се радва.


Волкър Бек - Депутат от Германския Парламент, който посъветва германците да учат арабски, ако не искат да се притесняват от мигрантите.






За последната седмица, според МВР, в страната са влезли над 10 000 мигранти.
А ние се бием из Фейсбук, кой баща, кой майка на нацията и коментираме някой си „Бай Хур“. Добре, приемам отговорната задача, Аз да съм „бай Хур“, а и доста от моите приятели с радост ще се разпознаят в това обръщение. Защото, казано е в Мъжкия фолклор, че ако не получиш писмо, започващо с „Привет, Бай Хур“, то това е, защото си приел доброволно, че си женски полов орган.
Но да не се притесняваме. Както е тръгнало, евро-атлантическите ценности скоро ще ни доведат до онзи момент, в който не само жените, но и мъжете гордо ще се обръщат по улицата на подвикванията: „Ей, Кутко“…
ЗАЩОТО ПЕДЕРАСТИЯТА, ЯВЯВАЩА СЕ ОСНОВНА ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКА ЦЕННОСТ У НАС, БЕЛЕЖИ ТАКЪВ УСПЕХ, ЧЕ СКОРО ЩЕ Я НАПРАВЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА“
Но пък, след като 45 години ни управляваха Комунисти, а след това още 27 децата им, успехът на Демокрацията е необратим…
ЛОШОТО Е, ЧЕ ПРИ НАС, ТЯ, ДЕМОКРАЦИЯТА, ВЛИЗА ОТКЪМ ДОЛНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА…
А ПРИ ТОЗИ МЕТОД НА ДЕМОКРАТИЗИРАНЕ, ИМА КРАТКА БОЛКА И ВЕЧЕН СРАМ…

Няма коментари:

Публикуване на коментар