петък, 21 октомври 2016 г.

ТВ дебатът - КОМУНИСТ СРЕЩУ СОЦИАЛИСТ

Телевизионният дебат за Президент по БТВ, доказа една важна истина:
Комунист със Социалист не може да спори. Накрая винаги ще намерят общи точки, над които да си стиснат ръцете.
Основното, което ще се запомни от дебата е, че Кандидатът на ГЕРБ и носител на титлата „Майка на Нацията“ успя напук на PR-си да забърка такива кълчища, че вече 2 дни още не могат медийните консултанти да изведат опорни точки, за да потушат ефекта на казаното.
Първо, доста неразумно за Председател на Народното събрание и кандидат за Президент на Нацията, г-жа Цачева успя с лека ръка да квалифицира новия Генерален Секретар на ООН Антониу Гутериш като безмозъчен. 
Човекът станал на 67 години и още си е Социалист. Което според класацията на г-жа Цачева го причислява към листата на безмозъчните зеленчуци. Остави се, че минал 40, когато явно не му е дошъл акъла да се осъзнае, ами после още 27 години, си живее без мозък и дори с липсата на тази важна част, успя да стигне до лидерството на ООН. За разлика от мозъчните донори на Бокова и Георгиева. Което, по логиката на г-жа Цачева, трябва да говори достатъчно много за безмислието на самото ООН.
Второто, което кандидатът на ГЕРБ успя да вербализира, бе тезата на Национал-социализма, описана отлично от Хитлер в книгата му „Моята борба“, че Националният интерес е преди защитата на отделните човешки права. Теза, която преди Хитлер е издигната от неговия учител Ленин в известната реч „Електрификация плюс Съветска власт е равно на Комунизъм“.
За съжаление на г-жа Цачева и двамата автори не се приемат добре в страните от ЕС. 
Като чуят за Хитлер и се притесняват хората, а като споменеш и Ленин, направо се изприщват. А тя, Цачева, Председател на Българския парламент, успя да ги замеси и двамата с едно изречение. Иди после обяснявай, колко опасни са били двамата турски полицаи, които набързо върнахме на Турция, защото били заплаха за Националната сигурност, но пък близо 15 000 мигранти по официални данни, нищо не могат да й направят. На Националната сигурност де.
А като за капак на всичко, някой прибиращ доста пари за медийни консултации, да вземе да направи най-голямата идиотия в процеса на договарянето между страните за дебата и да се съгласи на дебат, в който Кандидатите да са прави. Не знам какво е учил този, който е допуснал това, но определено е бягал от лекциите по Психология и Социология.
Иначе Радев не успя да каже нищо интересно, освен опорните точки, разчитайки основно на визията си. Изправен, стегнат, излъчващ сигурност,  и той набързо реши да следва примера на Цачева и успя да ни забърка в поредната манджа. Сега ще има да се претопля непрекъснато по медиите как напук на всички ЕС-та и НАТО, Кандидатът за Президент на БСП призна Крим за руски. Преди да налагат още санкции на Русия, ЕС и НАТО трябва да наложат санкции над българските кандидати за Президент.
Но за сметка на това, медийните му консултанти са успели да вкарат тезата, че е възпитаник на Америка и както следва да се очаква от всеки боен пилот, Радев пласира тезата си точно навреме и то гарнирана с реверанс пред феминизма.
Стоях, гледах, смеех се и се борих с усещането си, че гледам извратен порно филм, в който двама педофили се явяват за конкурс за Директор на детска градина…
После се чудим, защо 76% от българите се захласват по Русия и не малка част от тях с готовност биха ГО приели за Президент. 
Няма по-добра реклама за Путин от тази, направена от бивши български комунисти в името на Демокрацията и Евро-идеалите.


Боже, колко още мъка има на този свят за Българите, Боже…

Няма коментари:

Публикуване на коментар